Sari la conținut

Eveniment Internews și National Geographic: Cultivarea empatiei și crearea conexiunilor prin fotografie cu Matt Moyer

Internews in Moldova și National Geographic Society te invită la un eveniment despre cultivarea empatiei și crearea conexiunilor prin storytelling vizual.
Fotograful și realizatorul de film, Matt Moyer http://www.mattmoyer.com/ își va împărtăși experiența de la National Geographic, va vorbi despre pasiunea care îi determină munca și despre eforturile de a cultiva empatia și înțelegerea prin fotografie, fie că este vorba de documentarea vieților oamenilor care se confruntă cu nedreptăți sau de legăturile culturale dintre comunități.

Matt Moyer va povesti, de asemenea, despre taberele fotografice organizate sub egida National Geographic, unde tinerii din diverse țări, inclusiv cei aflați în pericol și tinerii refugiați, învață cum să folosească fotografia pentru a-și spune propriile istorii, a explora lumea din jurul lor și a dezvolta conexiuni profunde cu ceilalți.

Acest eveniment va da startul taberei fotografice National Geographic la Comrat (15-19 mai 2023), fiind cea de-a doua organizată în Moldova în cadrul proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M). Programul este finanțat de USAID, Ambasada Marii Britanii la Chișinău și implementat de Internews în Moldova, ce are ca scop promovarea dezvoltării mass media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.

Salvează data: 13 mai, 2023, ora 11:00 | Tekwill (Strada Studenților 9/11, Chișinău)
Înregistrează-te la eveniment: https://forms.gle/wwGf4NUPhLMtPMvU6
Traducere asigurată din Engleză în Română (și viceversa).
Intrare liberă.