Sari la conținut

Oportunități gratuite de formare și angajare în mass-media: Academia de Vânzări acceptă aplicații pentru program

 • de

Internews  alături de partenerii proiectului SENSE anunță concurs pentru programul de capacitare (training) în cadrul Academiei de Vânzări. Aceasta este o oportunitate de a dobândi cunoștințe în domeniul publicității în mass-media și, după finalizarea cu succes a cursului –  alăturarea echipei uneia dintre mass-media partenere, obținând un loc de muncă în calitate de manager de vânzări.

Programul se va desfășura în perioada 1 august – 30 septembrie. Participanții vor audia 4 module online pe următoarele teme:

 1. Modele de afaceri în mass-media
 2. Tehnici de vânzare
 3. Teoriile negocierilor de succes
 4. Tipuri de publicitate
 5. Reguli pentru construirea unui departament comercial în mass-media
 6. Lucrul cu instrumentele de bază Excel, CRM, Power Point
 7. Altele

În plus, participanții vor putea obține un stagiu de practică pe parcursul studiilor în unul dintre următoarele media- partenere: Bas TV, Nokta, Observatorul de Nord, Studio-L și vor putea aplica cunoștințele dobândite în practică.

Studenților care au arătat interes sporit li se va oferi un loc de muncă în cadrul uneia dintre aceste instituții media, după absolvire.

De ce e nevoie pentru a participa? Programul este gratuit pentru toți candidații. Selectarea se desfășoară pe bază competitivă, conform rezultatelor celor 3 etape: chestionarului online, sarcina de testare și interviul. Participanții trebuie să fie dispuși să dedice formării până la 3 ore pe zi de două ori pe săptămână, să fie motivați să-și îmbunătățească abilitățile existente sau să învețe o profesie de la zero.

Prioritate în procesul de selectare li se va acorda candidaților care au locuiesc în regunile mass-mediei partenere: Basarabeasca, Comrat, Căușeni, Soroca sau în apropierea acestora. Selectarea candidaților se va desfășura în 3 etape:

 1. Chestionarul participantului;
 2. Sarcina de testare;
 3. Interviu online în persoană

 

Participanții vor fi anunțați cu privire la rezultatele fiecărei etape folosind datele de contact specificate în chestionar.

Cererile vor fi acceptate până la data de 20.07.2023. Pentru a aplica, trebuie să completați un chestionar la link-ul: https://forms.gle/jCQZn4w2cq27HpQ2A

Pentru întrebări, luați legătura prin poștă: salesacademymd@gmail.com